H Microsoft απλοποιεί τη μετάβαση από το Gmail στο Outlook.com

0
Η Microsoft παρουσίασε μια νέα υπηρεσία, η οποία καθιστά ευκολότερη τη διαδικασία μετάβασης από το Gmail, στην πλατφόρμα του Outlook.com.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι λογαριασμών του Outlook θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να εισάγουν όλες τις επαφές και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail τους – συμπεριλαμβανομένων των δομών των φακέλων και των ετικετών (labels).

Επιπλέον οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα αποστολής email από το account τους στο Gmail, αλλά και χρήσης του Google Talk, απευθείας μέσα από το περιβάλλον του Outlook.
Η διαδικασία μετάβασης εκτελείται αυτόματα και ολοκληρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τον αριθμό των επαφών.

“Mέσω της υπηρεσίας, μπορείτε να εισάγετε τα e-mail σας από το Gmail στο Outlook και καθώς έχετε συνδέσει τους δύο λογαριασμούς οι επαφές σας από την Google  θα εμφανίζονται αυτόματα στο Outlook.com. Η δομή των εισερχομένων σας, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηρισμού των μηνυμάτων ως αναγνωσμένων ή μη αναγνωσμένων, θα πρέπει να διατηρηθεί. Το νέο εργαλείο θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση σας στο Gmail ως λογαριασμό μόνο για αποστολή (send-only account), οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε email μέσα από την πλατφόρμα του Outlook.com”, δήλωσε η Microsoft .

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top