Samsung, Φεύγει από την Κίνα. Χτίζει εργοστάσιο στο Βιετνάμ που έχει φθηνότερα εργατικά

0
Οι μισθοί των εργατών στην Κίνα είναι αρκετά φαίνεται υψηλοί πια για την Samsung. Οι μισθοί στην Κίνα, που κυμαίνονται μεταξύ 400 δολαρίων και 800 δολαρίων ανά εργάτη, χωρίς υπερωρίες, είναι αρκετά υψηλοί πια, και για αυτό η Samsung, σχεδιάζει να φύγει από την Κίνα και να κατασκευάσει μία νέα μονάδα στο Βιετνάμ, όπου οι μισθοί είναι σημαντικά χαμηλότεροι.

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, η Samsung θέλει να κρατήσει τα περιθώρια κέρδους της στο ίδιο επίπεδο, αλλά για να το κάνει θα πρέπει να μειώσει τα κόστη αλλού. Η ταχύτατη οικονομική ανάπτυξη στην Κίνα, οδήγησε σε αύξηση των μισθών, ωστόσο η εργασία στο Βιετνάμ είναι φθηνότερη και επομένως αποτελεί πια μία πιο δελεαστική περιοχή για εταιρείες.

Η Samsung θα δαπανήσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια για το νέο εργοστάσιο της στο Βιετνάμ, το οποίο θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον Φεβρουάριο, φτάνοντας στα όρια της παραγωγής το 2015. Μέχρι τότε, στην Κίνα θα παράγει το 40% των mobile συσκευών της. Το νέο εργοστάσιο, θα μπορεί να παράγει 120 εκατομμύρια συσκευές τον χρόνο.


Galaxy S Worker

Πηγή 1, 2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top