Snapchat για τα κινητά της απιστίας: Η εφαρμογή που αυτοκαταστρέφει σε 10 δευτερόλεπτα όλα τα ύποπτα στοιχεία

0
Το sexting, η ανταλλαγή «ακατάλληλου» περιεχομένου με μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο είναι ένα καθημερινό φαινόμενο για τους απανταχού άπιστους, οι οποίοι όμως τρέμουν μην γίνουν «τσακωτοί» από τους νόμιμους/ες συντρόφους τους και γι αυτό είναι όλη την ώρα πάνω από το κινητό τηλέφωνο και φροντίζουν να σβήνουν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ωστόσο βρέθηκε η λύση, η οποία ακούει στο όνομα Snapchat. Πρόκειται για μία εφαρμογή ανταλλαγής στιγμιαίων μηνυμάτων στις οθόνες των smartphones που κάνει πιο εύκολη και κυρίως πιο ασφαλή από τα μάτια τρίτων κάθε σεξουαλικού περιεχομένου ηλεκτρονική επικοινωνία.

Το Snapchat, μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα τύπου smartphone, βασίζεται στην ίδια αυτή ιδέα της εξαφάνισης κάθε ίχνους πράξεων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες σε κάθε εμπλεκόμενο, καθώς το Snapchat σβήνει αυτόματα κάθε φωτογραφία, βίντεο, κείμενο κ.λπ. το οποίο έχει σταλεί υπό τύπο μηνύματος από τηλέφωνο σε τηλέφωνο εντός το πολύ 10 δευτερολέπτων.

Πρόκειται για μία εφαρμογή εμπνευσμένη από την ταινία «Επικίνδυνες αποστολές» όπου τα μηνύματα με τις οδηγίες που λάμβαναν οι πράκτορες πάντοτε αυτοκαταστρέφονταν αμέσως μετά την ανάγνωσή τους.
 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top