Ινδία: Της επέβαλαν την «ποινή» του ομαδικού βιασμού επειδή… ερωτεύτηκε!

0
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής Μπιρμπούμ στην Ινδία μια 20χρονη κοπέλα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, με εντολή που δόθηκε από τους «επικεφαλής» του χωριού της.

Ο λόγος; Είχε ερωτευτεί έναν άντρα από μία άλλη φυλή, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους συγχωριανούς της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ομαδικός βιασμός της 20χρονης σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 13 ύποπτοι.

«Η σχέση τους συνεχιζόταν επί σχεδόν πέντε χρόνια. Όταν ο άνδρας επισκέφθηκε το σπίτι της γυναίκας τη Δευτέρα για να της κάνει πρόταση γάμου, οι πρεσβύτεροι τον είδαν και έστησαν ένα “πρόχειρο δικαστήριο”. Στη διάρκεια της “δίκης” το ζευγάρι δέθηκε σε ένα δένδρο», δήλωσε στο BBC ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Μάλιστα, επέβαλε στο ζευγάρι πρόστιμο 400 δολαρίων γιατί «διέπραξε το έγκλημα να ερωτευτεί». Ωστόσο, επειδή η οικογένειά της δεν είχε χρήματα για να πληρώσει  ο επικεφαλής του χωριού διέταξε να τιμωρηθεί με βιασμό!

Σημειώνεται ότι είναι συχνό φαινόμενο στην Ινδία να βασανίζονται ή ακόμη και να θανατώνονται ζευγάρια επειδή οι «τοπικοί άρχοντες» θεωρούν ότι έχουν παραβιάσει τον κώδικα τιμής.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top