Lotus C-01

0
Μετά από δύο χρόνια εξέλιξης και σχεδιασμού, η Kodewa, εταιρεία που έχει πάρει την άδεια της Lotus για την κατασκευή ενός δίτροχου που θα φέρει το όνομα του θρυλικού κατασκευαστή, ανακοίνωσε πως η C-01, όπως ονομάζεται η πρώτη δίτροχη Lotus, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στους δρόμους!

Όπως τονίζεται από τη Group Lotus plc, η C-01 ούτε σχεδιάστηκε, ούτε εξελίχθηκε αλλά ούτε και θα παράγεται από την ίδια! Απλά αποτελεί τη συνεργασία μεταξύ βετεράνων στο χώρο των motorsports και της Kodewa, της οποίας ηγείται ο Dr Colin Kolles. H εξέλιξη της C-01 υποστηρίχτηκε από το Holzer Group και σχεδιάστηκε από τον γκουρού του είδους Daniel Simon.

Για την κατασκευή της χρησιμοποιήθηκαν κορυφαία υλικά, όπως ίνες άνθρακα, τιτάνιο και ατσάλι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική. Ο κινητήρας προέρχεται από την KTM και είναι δικύλινδρος σε διάταξη V με κυβισμό 1.190 κ.εκ. και απόδοση 200 ίππους.

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 τεμάχια και οι χρωματισμοί θα είναι οι τρεις που βλέπετε στις φωτογραφίες, που παραπέμπουν με την πρώτη ματιά στο ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν της Lotus.

Όμως, ο κάθε αγοραστής θα μπορεί να παραγγείλει τη δική του C-01 στα χρώματα που του αρέσουν.
Και αυτό που σε εμάς αρέσει, είναι πως δεν αποτελεί μία ακόμα μοτοσυκλέτα με βαρύ όνομα.

 Αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο και ήδη έχει καταγράψει τη δική της ιστορία στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.






πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top