Άποψη για τα Nokia X, X+, XL

0
Πριν λίγες μέρες, η Nokia μας παρουσίασε όχι 1 ούτε 2 αλλά 3 συσκευές με Android. Αυτό έφερε χαρά σε αρκετό κόσμο που περίμενε με αγωνία να βγάλει κάποια συσκευή με Android, από τότε που άρχιζε η Nokia να διαγράφει από την λίστα της το Symbian.

Τους απογοήτευσε πολλές φορές βγάζοντας συσκευές με οτιδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα εκτός από Android. Λες και έχει εφιάλτες με αυτό το λειτουργικό σύστημα ή το μισεί παντελώς! Έτσι μετά από πολλές επιτυχίες και αποτυχίες της Nokia, αφού πουλήθηκε και στην Microsoft, έφτασε στο σημείο να βγάλει στην αγορά 3 κινητά τηλέφωνα με Android.

Η σειρά Nokia X έχουν τη γνωστή ποιότητα Nokia σε συνδυασμό με το βαρύ όνομα του Android στη καρδιά της. Είναι σίγουρο ότι οι συσκευές θα πολυσυζητηθούν και θα <<πειραχτούν>> από προγραμματιστές. Οπότε γι’ αυτούς που ασχολούνται και γνωρίζουν να τροποποιούν την συσκευή τους θα είναι εξαιρετική επιλογή.

Έχουν μεν τροποποιημένο λογισμικό από την Nokia με αισθητή απουσία των Google Services, αλλά στην πορεία αυτά θα αλλάξουν από developer διαφόρων γνωστών Android rom και εφαρμογών.

Προς το παρόν, αρκετοί χρήστες σχολιάζουν αρνητικά, όμως νιώθω ότι είναι αρκετά νωρίς να κρίνουμε. Όταν βγουν στην αγορά και βγουν διάφορες παραμετροποιήσεις και εφαρμογές για τις συγκεκριμένες συσκευές, τότε θα καταλάβουμε τι πραγματικά αξίζουν. Εμπιστεύομαι την Nokia και ξέρω ότι αυτά που κάνει τα κάνει σοβαρά σε αντίθεση με άλλες κατασκευάστριες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Αναμένουμε λοιπόν και βλέπουμε στην πορεία πως θα επηρεάσουν τον τεχνολογικό κόσμο αυτές οι πρώτες 3 συσκευές της Nokia με Android.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top