Η Epic επιστροφή των Angry Birds

0
Τα δημοφιλή Angry Birds επιστρέφουν ανανεωμένα και παρόλο που οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Rovio πριν μερικά χρόνια, η μορφή του παιχνιδιού έχει αλλάξει στην ουσία της. Πρόκειται λοιπόν για παιχνίδι ρόλων (RPG) και όχι το κλασικό παιχνίδι δράσης που ήταν.

Όπως στα περισσότερα RPG παιχνίδια, έχεις μεγαλύτερη ευελιξία με τα όπλα και τις ικανότητές σου.
Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται έχεις τη δυνατότητα να επεξεργαστείς τα όπλα σου, να αναβαθμίσεις τις ικανότητές σου, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του χαρακτήρα, τις πανοπλίες και τα φίλτρα.

Φαίνεται πως οι δημιουργοί τους αποφάσισαν να κάνουν κάτι αρκετά διαφορετικό από την αρχική μορφή των Angry Birds πράγμα που φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Όμως, επειδή διατίθεται δωρεάν αναμενόμενο είναι να έχει αρκετά ενοχλητικά ads και in-app αγορές που κάνουν το παιχνίδι όχι και τόσο ευχάριστο.

Προς το παρόν το Angry Birds Epic είναι διαθέσιμο στην Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία και μόνο για iOS συσκευές. Στο μέλλον αναμένεται να διατεθεί και σε άλλες περιοχές και πλατφόρμες όμως προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα γίνει αυτό.


Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top