H Sony ετοιμάζει Deluxe Edition του Xperia Z2

0
Τον προηγούμενο μήνα η Sony ανακοίνωσε το Sony Xperia Z2 το οποίο φαίνεται πως θα είναι ένα από τα πιο hot smartphones της χρονιάς. Παρόλο που δεν έχει βγει ακόμη στην αγορά, το νέο Xperia αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο από τον Απρίλιο ενώ σε λίγες αγορές συμπεριλαμβανομένης και της Ιαπωνίας, θα ξεκινήσει η διάθεσή του από αυτόν τον μήνα.

Σύμφωνα με το ePrice, η Sony θα διαθέσει μια Deluxe Edition του Xperia Z2 στην Κίνα ταυτόχρονα με την κανονική έκδοση. Στην Deluxe Edition θα συμπεριλαμβάνονται ακουστικά, μαγνητικό Doc φόρτισης, στερεοφωνικό μικρόφωνο, ακουστικά εξουδετέρωσης εξωτερικού θορύβου και θήκη με stand, όλα πρωτότυπα αξεσουάρ της Sony.

H Deluxe έκδοση θα περιοριστεί μόλις στα 1000 κομμάτια ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι περισσότερο θα προσφέρει το κινητό σε σύγκριση με το κλασικό Xperia Z2 και ούτε αν η Sony σκοπεύει να διαθέσει την Deluxe Edition και σε άλλες αγορές.

Το κλασικό Sony Xperia Z2 θα κοστίζει περίπου $800 στην Κίνα ενώ η Deluxe Edition δεν περιμένουμε να κοστίζει περισσότερο από $884.


sony-Xperia-Z2-doc-570

sony-Xperia-Z2-cover-570

sony-Xperia-Z2-microphone-use-570

sony-Xperia-Z2-microphone-570

sony-Xperia-Z2-headphones-570

Πήγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top