Η Sony εντυπωσιάζει με το 13 ιντσών εύκαμπτο Digital Paper

0
Η Sony καινοτομεί και στοχεύει στο να αντικαταστήσει το πραγματικό χαρτί με το 13 ιντσών Digital Paper το οποίο όμως κοστίζει $1,100. Το Digital Paper της Sony που ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2014. Η συσκευή φαίνεται αρκετά ελκυστική σε αντίθεση με την τιμή που δεν προσιτή.

Η Sony, για αρχή τουλάχιστον, φαίνεται πως στοχεύει σε άλλες ομάδες οι οποίες μπορούν να διαθέσουν $1,100 για να αντικαταστήσουν το χαρτί.

Η 13.3 ιντσών οθόνη είναι E Ink, δηλαδή διαρκεί έως και 3 εβδομάδες ενώ η εντυπωσιακή 1200 x 1600 ανάλυση κάνει το διάβασμα πιο εύκολο και ζουμ περιττό.

Το γράψιμο είναι επίσης εύκολο στην οθόνη χρησιμοποιώντας τη γραφίδα ενώ διαβάζει και PDF. Δεν υπάρχει φως αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να φαίνεται καθαρά ακόμη και στο φως της ημέρας. Το βάρος του είναι 357g, έχει 4GB χωρητικότητα, SD card slot και φορτίζει μέσω USB.

Για όσους κρατούν σημειώσεις οι οποίες πρέπει να περαστούν σε υπολογιστή φαίνεται να είναι μια πολύ καλή λύση όμως τα $1,100 την κάνουν αρκετά δυσπρόσιτη. Μένει μόνο να δούμε αν τελικά θα έχει επιτυχία και αν θα μπορέσει να απευθυνθεί στο ευρύ κοινό σε πιο χαμηλή τιμή φυσικά.

Sony-Digital-Paper1-570

Sony-Digital-Paper-570

Sony-Digital-Paper3-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top