Titanfall: Update με private matches

0
Επιτέλους θα μπορείτε να παίξετε μόνο με τους φίλους σας.

Το επικό multiplayer FPS της Respawn Entertainment Titanfall έχει δυστυχώς ορισμένες ελλείψεις, την πιο βασική εκ των οποίων ωστόσο έρχεται να καλύψει το νέο update που αναμένεται σήμερα. Συγκεκριμένα, η Respawn αναμένεται να προσθέσει την δυνατότητα να στήνετε private matches, κοινώς να παίζετε αποκλειστικά με τα άτομα που επιθυμείτε και όχι με τυχαίους συμπαίκτες.

Επίσης θα βελτιωθεί η Gooser Challenge, η οποία είναι μια "πακέτο" αποστολή για Pilots στο Generation 5 που απαιτεί να σκοτώσετε 50 πιλότους την στιγμή που κάνουν eject. Με το νέο update πλέον ο εξωπραγματικός αυτός αριθμός θα πέσει στους πέντε μόλις. Για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την Gooser Challenge με τα 50 kills, θα αναγνωριστεί το κατόρθωμά τους σε "μελλοντικό update".

Η Respawn ενημερώνει πως θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω update τις επόμενες ώρες. Να σημειώσoυμε εδώ πως το θέμα με τα private matches το είχαμε επισημάνει στο review του παιχνιδιού και σας είχαμε ενημερώσει πως θα διορθωθεί (να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας!).

ΠΗΓΗ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top