Killzone Shadow Fall Intercept

0
Έρχεται το Ιούνιο το co-op mode του δημοφιλούς FPS με την μορφή DLC. Μέσα στο 2014 η standalone έκδοση.

Η Guerilla Games ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Intercept DLC για το Killzone: Shadow Fall, το οποίο ουσιαστικά προσθέτει ένα νέο co-op mode στο ομώνυμο FPS.

Στο Killzone Shadow Fall Intercept εσείς και οι φίλοι σας αναλαμβάνετε τον ρόλο μίας επίλεκτης ομάδας των VSA που ονομάζεται Intelligence Alpha Squad. Σκοπός της ομάδας σας είναι να υποκλέψει πληροφορίες από τους Helghasts και για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την αποστολή σας θα πρέπει να επιζήσετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όσο διαρκεί κοινώς το Hacking Uplink.

Τώρα όπως είναι λογικό για να καταφέρετε να επιβιώσετε θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας, αλλά και μία ισορροπία στα classes. Στο Intercept υπάρχουν τέσσερα διαθέσιμα classes, ο Assault, o Marksman, o Medic και ο Tactician.

Οι δυνάμεις των Helghasts ελέγχονται όπως είναι φυσικό από την A.I., ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι στρατιώτες ενδέχεται να καλέσουν ενισχύσεις, κοινώς συγκεκριμένες πανίσχυρες μονάδες που αποτελούν βασικούς villains από το Killzone: Shadow Fall. To ποιοι ακριβώς θα είναι αυτοί οι χαρακτήρες θα το δούμε στην πράξη, καθώς δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

To Killzone Shadow Fall Intercept περιλαμβάνει τέσσερις χάρτες, των οποίων ο σχεδιασμός είναι βασισμένος από συγκεκριμένες τοποθεσίες του βασικού single-player campaign. Με βάση την ανακοίνωση της Sony το DLC θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το κόστος διάθεσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους του Season Pass. Τέλος, να προσθέσουμε ότι το DLC θα κυκλοφορήσει και ως standalone κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top