Samsung Galaxy S5 Active, εμφανίζεται σε hands-on video

0
Το Samsung Galaxy S5 Active το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη περιμένουμε να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 και είναι η πιο ανθεκτική έκδοση του Samsung Galaxy S5. Έχουμε δει ήδη κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και σήμερα κυκλοφόρησαν videos στο YouTube τα οποία δείχνουν hands on τη συσκευή.
Μιλάμε για μια AT&T έκδοση και βλέπουμε ότι μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy S5 αλλά το fingerprint reader έχει αντικατασταθεί από τρία φυσικά κουμπιά. To μοντέλο με την κωδική ονομασία SM-G870A τρέχει με Android 4.4.2, έχει αποσπώμενη μπαταρία, αισθητήρα καρδιακών παλμών, μοιάζει να έχει την ίδια TouchWiz version με το Samsung Galaxy S5.

Σύμφωνα και με προηγούμενα leaks η συσκευή θα έχει 5.2 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1080 x 1920, η οθόνη είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από την 5.1 ιντσών του Samsung Galaxy S5. Επιπλέον, αναμένουμε quad-core Snapdragon 800 CPU 2.5GHz, Adreno 330 GPU, 2GB RAM και 11GB ελεύθερη μνήμη. Η μπροστινή και πίσω κάμερα είναι 16MP και 2MP αντίστοιχα. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα.


           

                             samsung-galaxy-s5-active-570

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top