Η Ubisoft στηρίζει τα PS3 και Xbox 360

0
Θα δούμε λογικά νέο Assassin's Creed και για τις κονσόλες έβδομης γενιάς.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ubisoft Yves Guillemot, λογικά θα δούμε ένα νέο Assassin's Creed για Xbox 360 και PlayStation 3 φέτος, διαφορετικό από το next-gen/PC exclusive Assassin's Creed Unity.

Σε μια χθεσινοβραδινή συζήτηση με τους επενδυτές σχετικά με το μέλλον της σειράς, ο Guillemot είπε: "Δεν έχουμε ακόμη αποκαλύψει τα σχέδιά μας για τις εκδόσεις για Xbox 360 και PS3. Ωστόσο, έχουμε ξεκαθαρίσει σαν εταιρεία πως θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και τις δύο κονσόλες στο εγγύς μέλλον".
 
Τα σχόλια του Guillemot επιβεβαιώνουν ενδεχομένως τις παλαιότερες πληροφορίες που ανέφεραν πως η Ubisoft θα κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις του νέου Assassin's Creed, με αυτήν για τις last-gen κονσόλες να ονομάζεται Assassin's Creed Comet. Σύμφωνα με κάποιες φήμες το Comet θα διαδραματίζεται στην Βόρεια Αμερική όπως το Assassins' Creed 3, αλλά κάποια σχόλια του επικεφαλής της Ubisoft Toronto Jade Raymond υποδηλώνουν πως το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στην αρχαία Ρώμη! Άραγε θα δούμε κάτι σχετικό με το Assassin's Creed Comet στην ερχόμενη E3;

Επίσης, ενώ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε έναν νέο Assassins' Creed τίτλο κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον CFO της Ubisoft Alain Martinez "θα δούμε" εάν θα συνεχιστεί αυτή η παράδοση στο μέλλον. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο ίδιο meeting με τους επενδυτές: "Είναι ξεκάθαρο πως θέλουμε κάθε χρόνο να έχουμε έναν αριθμό μεταξύ τριών, τεσσάρων ή πέντε μεγάλων κυκλοφοριών. Αυτή την χρονιά θα έχουμε τέσσερις. Προφανώς το Assassin's Creed ακολουθεί ακόμη τον ετήσιο ρυθμό του. Θα δούμε το κατά πόσο θα μπορέσουμε να το συνεχίσουμε αυτό, αλλά πάνω σε αυτό δουλεύουμε".

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το Assassin's Creed Unity θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2014.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top