HP SlateBook, 14 ιτσών touchscreen Android Laptop στα $399

0
Τον περασμένο Απρίλιο πήραμε μια πρώτη γεύση από το HP Slatebook και αναρωτηθήκαμε αν θα καταφέρει να «περάσει» και να γίνει αποδεκτό το Android σε μια κατηγορία (14 ιντσών) στην οποία κυριαρχούν Windows και OS X μηχανήματα. Τώρα το 14 ιντσών Android-powered laptop είναι επίσημο, καθώς η HP ανακοίνωσε επίσημα το HP SlateBook το οποίο θα κοστίζει 399$ τα 16 Gb.

Σχεδιαστικά το HP Slatebook μοιάζει με συμβατικό laptop, καθώς δεν έχει αφαιρούμενη οθόνη όπως τα προηγούμενα μέλη της σειράς Slatebook. Θα έχει NVIDIA Tegra 4 επεξεργαστή ο οποίος είναι αρκετά δυνατός, 2GB RAM, και ανάλογα το μοντέλο 16/32/64GB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Τα 16 και 64 Gb μοντέλα είναι WiFi only, οπότε το μοντέλο των 32Gb μπορεί να περιλαμβάνει Sim card slot.

Η 14 ιντσών οθόνη έχει ανάλυση 1080p. Επίσης, θα έχει τέσσερα Beats-Certified ηχεία, HD camera, 1 USB 2.0, 1 USB 3.0 και HDMI έξοδο. Η μπαταρία διαρκεί μέχρι 9 ώρες. Όσο για το software όπως είπαμε είναι Αndroid 4.3, και φυσικά έχει πρόσβαση στο Google Play Store.

H ερώτηση όμως είναι γιατί κανείς να αγοράσει ένα τέτοιο laptop την ώρα που με τα ίδια λεφτά αγοράζει laptop με Windows ή και Chrome OS. Πάντως προς στιγμήν το Slatebook φαίνεται να συναγωνίζεται τα αντίστοιχα 13” Chromebooks της Samsung τα οποία και αυτά έχουν Arm Hardware και 1080p ανάλυση.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν περισσότερα Android App από ότι Chrome App, αλλά πολύ λίγα είναι φτιαγμένες να εκμεταλλεύονται ένα full keyboard ή μεγάλης ανάλυσης οθόνες.
Το Slatebook δεν είναι το μόνο laptop που τρέχει με Android, αλλά είναι το μόνο που έρχεται από μεγάλο κατασκευαστή.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει.

Πως σας φαίνεται;

hp-slatebook-03-570

hp-slatebook-02-570

hp-slatebook-01-570

hp-slatebook-04-570

hp-slatebook-05-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top