Ryse: Son of Rome - Morituri Pack και Easter Eggs

0
Διαθέσιμο το τέταρτο και τελευταίο DLC. Οδηγίες από την Microsoft για να βρείτε τα Easter Eggs.
Μετά το Duel of Fates, για το οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η Microsoft Studios κυκλοφόρησε το τέταρτο DLC για το Ryse: Son of Rome. To Morituri Pack, όπως ονομάζεται, περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο για το multiplayer, αλλά και ένα νέο skin για τον χαρακτήρα σας, αυτό του βασιλιά των βαρβάρων Oswald.

Συγκεκριμένα το Morituri Pack προσθέτει πέντε νέες αρένες για να μονομαχήσετε, τρεις για το Gladiator Mode και δύο για το Survival Mode. Στην πρώτη περίπτωση συναντάμε τους χάρτες Beacon, False Gods και Revolution, ενώ στην δεύτερη περίπτωση τους Sulfur River και The Forbidden Forest.

Στο Beacon θα πρέπει να εισβάλλετε σε ένα στρατόπεδο βαρβάρων, στο False Gods θα μονομαχήσετε στα ερείπια Αιγυπτιακών ναών, ενώ στο Revolution το σκηνικό μεταφέρεται στα ερείπια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Στο Sulfur River και στο Forbidden Forest τώρα θα πρέπει να επιβιώσετε σε απέναντι σε συνεχόμενα κύματα εχθρών, προσέχοντας παράλληλα για τις διάφορες παγίδες που υπάρχουν στο περιβάλλον. Τώρα στην περίπτωση που επιθυμείτε να μονομαχήσετε solo, το Morituri Pack περιλαμβάνει πέντε νέες αρένες ειδικά σχεδιασμένες για το συγκεκριμένο mode.

ryse-son-of-rome-morituri-pack-false-gods

Να σημειωθεί ότι μέχρι και τις 8 Ιουνίου υπάρχει και το Vulcan's Apprentice Challenge για του κατόχους του Morituri Pack. Για να ολοκληρώσετε την πρόκληση αυτή θα πρέπει να επιζήσετε για 30 λεπτά στην αρένα Sulfur River. Εάν τα καταφέρετε θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα σε in-game gold, με τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό του μονομάχου σας. Τέλος, να προσθέσουμε ότι το Morituri Pack περιλαμβάνει και 150 Achievements points.

Βρείτε πρώτοι τα τελευταία Easter Eggs
H Crytek είχε "κρύψει" εννέα συνολικά Easter Eggs στο Ryse: Son of Rome, έξι στο single-player campaign και τρία στο Gladiator Mode. Μέχρι στιγμής μόνο πέντε εξ' αυτών έχουν ανακαλυφθεί από τους παίχτες, τα Dancing Ladies, Special Pot, Streaker, Sword in the Lake και Ghost Army. Το τελευταίο μάλιστα μπορείτε να το δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Όπως θα διαπιστώσετε κάτι αντίστοιχο είχαμε δει στην τρίτη κινηματογραφική ταινία The Lord of the Rings.
        

Με δεδομένο ότι ο κύκλος του Ryse: Son of Rome κλείνει σιγά σιγά, η Microsoft αποφάσισε να δώσει κάποια tips σχετικά με το πως θα βρείτε τα τέσσερα εναπομείναντα Easter Eggs. Μάλιστα όσοι καταγράψετε την εύρεση τους σε βίντεο μπορείτε να στείλετε τα links των σχετικών OneDrive αρχείων σας στον Larry Hryb, των υπεύθυνο του Xbox community, γνωστό και ως Major Nelson. Την προσεχή Δευτέρα, στις 2 Ιουνίου, ο Major Nelson θα αποκαλύψει τις τοποθεσίες των τεσσάρων Easter Eggs και θα αναφέρει τα ονόματα των παικτών που κατάφεραν να τα βρουν πρώτοι παγκοσμίως! Εσείς θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τα Easter Eggs; Πείτε μας τις απόψεις στο σχετικό thread στο forum του GameWorld.

Παρακάτω ακολουθούν οι οδηγίες για να ανακαλύψετε τα τέσσερα Easter Eggs.

- Στην πίστα Wrath of Nemesis υπάρχει μία βαλίστρα Scorpio σε έναν συγκεκριμένο πύργο απ' όπου μπορείτε να πυροβολήσετε σε διάφορους στόχους όπως εχθρούς, αμφορείς και αγάλματα. Καθώς εκτοξεύετε τα βέλη σας υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσετε ένα...γνωστό πρόσωπο.

- Στην πίστα Pax Romana θα πρέπει να εκτοξεύσετε ένα ακόντιο στο νερό κάτω από μία συγκεκριμένη γέφυρα.

- Επίσης, στην πίστα Pax Romana υπάρχει ένα δικαστήριο με ανοιχτή οροφή. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τα ακόντιά σας με διάφορους τρόπους.

- Στο πίστα Son of Rome κρυφτείτε πίσω από μία κουρτίνα και καρφώστε το βλέμμα σας στο απέναντι μπαλκόνι.

ryse-son-of-rom-morituri-pack-revolution

To Ryse: Son of Rome - Morituri Pack κυκλοφορεί από τις 30 Μαίου και κοστίζει 7.99. Φυσικά διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους του Season Pass, το οποίο κοστίζει 19.99 ευρώ και σας δίνει πρόσβαση και στα τέσσερα DLC που έχουν διατεθεί.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top