BlackBerry Passport, και σε λευκό χρώμα με «porcelain-like» υφή

0
Το BlackBerry Passport είναι κυριολεκτικά το διαβατήριο αλλά ίσως και η τελευταία ευκαιρία της εταιρείας να κάνει το μεγάλο comeback. Ο Donny Halliwell δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία της συσκευής επιβεβαιώνοντας ότι θα κυκλοφορήσει και σε λευκό χρώμα.

Οι σχεδιαστές του νέου smartphone της BlackBerry με το παράξενο τετράγωνο σχήμα και το QWERTY πληκτρολόγιο αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει και σε λευκό χρώμα το οποίο για να ταιριάζει με το μεταλλικό frame θα έχει επικάλυψη που θα μοιάζει σαν πορσελάνη.

Και στην περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει με τι μοιάζει, αναφέρουν ότι εμπνεύστηκαν το design του από το σχήμα που έχουν τα διαβατήρια, «οικείο και παγκόσμιο σύμβολο κινητικότητας». Η BlackBerry με το Passport στοχεύει στους επαγγελματίες.

Να πούμε για μια ακόμη φορά ότι το BlackBerry Passport θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με 4.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×1440, 3GB RAM και 3450mAh μπαταρία. Θα έχει BlackBerry 10.3 που θα φέρει BlackBerry Assistant, κάτι αντίστοιχο με Siri, Cortana και Google Now. Ανακοινώνεται την ίδια περίοδο με τα iPhone 6 και Samsung Galaxy Note 4.


                          blackberry-passport-white-570

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top