Samsung Galaxy S5, οι λόγοι που το αγοράζουν οι Αμερικάνοι

0
Η εταιρεία Kantar που ασχολείται με το global market research, αποκάλυψε του κύριους λόγους που οδηγούν τους καταναλωτές να αγοράσουν το Samsung Galaxy S5. Η 5.1 ιντσών 1080p Super Amoled οθόνη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που οδήγησε το 67% των αγοραστών στην αγορά της συσκευής στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, μετά την οθόνη το LTE και η διάρκεια της μπαταρίας ήταν οι δυο επόμενοι λόγοι για τους οποίους προτίμησαν οι καταναλωτές το Galaxy S5 έναντι άλλων ναυαρχίδων. Συγκεκριμένα, το 50% των καταναλωτών ανέφεραν αυτά τα 2 χαρακτηριστικά ότι ήταν σημαντικά για την επιλογή της συσκευής.

Αντιθέτως, η 16 megapixel camera και το αδιάβροχο feature του Samsung Galaxy S5 δεν ήταν ανάμεσα στους δημοφιλείς λόγους που οδήγησαν στην επιλογή της συσκευής, αν και η αντοχή σε νερό και σκόνη έχει προωθηθεί αρκετά στη φετινή ναυαρχίδα της Samsung.

Να σημειώσουμε ότι το Samsung Galaxy S5 και το iPhone 5S είναι οι πιο δημοφιλείς συσκευές το τελευταίο τρίμηνο στην Αμερική.

Η έρευνα αναφέρει επίσης ότι το marketing της Samsung ήταν πολύ σημαντικό για την επιτυχία του Samsung Galaxy S5 καθώς το 61% όσων αγόρασαν τη συσκευή θυμάται να να έχει δει τουλάχιστον μια διαφήμιση στην τηλεόραση, ενώ το 40% κάποια online διαφήμιση. Επιπλέον το 64% των πελατών που έλαβαν εξυπηρέτηση σε κάποιο κατάστημα, τους είχε προταθεί και τελικά επέλεξαν το Galaxy S5.

Ποίο είναι το κύριο χαρακτηριστικό που σας έκανε να αγοράσετε το Samsung Galaxy S5 ή που θα σας έκανε να το αγοράσετε;

Samsung-Galaxy-S5-oures-4


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top