The Last of Us 2!

0
Εξετάζονται ήδη ιδέες για πιθανό sequel.

Η Naughty Dog φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον κόσμο του The Last of Us, αφού αν και προωθεί αυτή τη στιγμή το The Last of Us: Remastered για το PS4, αυτό δεν την σταμάτησε από το να δώσει μερικές νέες πληροφορίες για την πιθανότητα ενός sequel.

Ο community strategist της Naughty Dog Arne Meyer δήλωσε σε συνέντευξη του πως το να μην έχουν ήδη στα σκαριά ιδέες για την συνέχεια του The Last of Us θα ήταν άδικο τόσο για τους fans της σειράς, όσο και για την ίδια την εταιρεία. Είπε επίσης πως πάντα προσπαθούν να κάνουν όλα τα παιχνίδια τους να έχουν την δική τους πλοκή με αρχή, μέση και τέλος έτσι ώστε να μην είναι υπόχρεοι να τα συνεχίσουν σε περίπτωση που δεν θέλουν ή δεν νοιώθουν την ανάγκη να το κάνουν.

"Όλα εξαρτώνται από το αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στον κόσμο που δημιουργήσαμε, που να θέλουμε να συνεχίσουμε να εξερευνούμε. Είναι σημαντικό να έχουμε κάτι που να μπορεί να ενθουσιάσει ολόκληρη την την ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Meyer.

Τέλος ο Arne Meyer είπε πως έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν κάποιες ιδέες για το τι θα μπορούσαν να κάνουν στον κόσμο του The Last of Us χωρίς αυτό να σημαίνει πως τελικά θα αρχίσουν να δουλεύουν σε κάποιο sequel.

 ΠΗΓΗ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top