Η HTC ανακοίνωσε το Desire 510, το πρώτο της 64μπιτο κινητό

0
Λίγο πριν ξεκινήσει η φετινή IFA στο Βερολίνο, η HTC ανακοίνωσε το πρώτο 64μπιτο Android κινητό της αγοράς, το Desire 510, το οποίο κρύβει μέσα του τον νέο Snapdragon 410. Το θέμα είναι, αξίζει να το αγοράσει κανείς;

Βλέποντας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται για κάποιο ακριβό κινητό. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής στα 1.2GHz είναι συνέχεια του φθηνού Snapdragon 400. Αν και υποστηρίζει κάμερες έως 13.5 MP, στο πίσω μέρος της συσκευής θα βρούμε μια στα 5MP χωρίς καν LED flash. Από εκεί και πέρα έχουμε μια οθόνη στις 4.7 ίντσες και με ανάλυση 854x480, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου μαζί με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Τέλος, η μπροστινή κάμερα είναι μια απλή VGA (επιστροφή στο 2012 ξανά), η μπαταρία είναι στα 2100mAh ενώ τρέχει Android 4.4 KitKat. Το τελευταίο είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν είναι ανάγκη να το προτιμήσει κανείς απέναντι σε κάποιο άλλο κινητό που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά.

Οι 64bit επεξεργαστές θα υποστηριχθούν στην επόμενη έκδοση του Android που θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο. Ξέροντας την παράδοση των αναβαθμίσεων των φθηνών συσκευών της HTC, δεν είναι σίγουρο ότι θα δούμε Android L σε κάποια φάση στη συσκευή.

Το Desire 510 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και την Ασία "σύντομα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top