Καρντάσιαν, Χάτζενς, Μπελ και Σόλο ολόγυμνες – ο χάκερ ξαναχτύπησε!

0
Νέα διαρροή «αποκαλυπτικών» και άκρως ιδιωτικών selfie ταλανίζει τη σόομπιζ. Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), Βανέσα Χάτζενς (Vanessa Hudgens), Λέικ Μπελ (Lake Bell) και η Χόουπ Σόλο (Hope Solo) είναι τα νέα θύματα του χάκερ, που αφού έκλεψε τις προσωπικές τους φωτογραφίες τις ανάρτησε στο διαδίκτυο και επικρατεί νέος πανικός.

Οι φωτογραφίες άρχισαν να κυκλοφορούν το Σάββατο και εικάζεται ότι τις «έδωσε» (κανονικά) σε δημόσια θέα ο ίδιος χάκερ που είχε χτυπήσει στα τέλη Αυγούστου.

Απολαύστε την Κιμ Καρντάσιαν να ποζάρει στον καθρέπτη της

kim-1

 kim-2

Επίσης το Σάββατο κυκλοφόρησαν νέες εικόνες της Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence), η οποία φαίνεται ότι έχει πλούσιο υλικό, αλλά και της Κάλι Κουόκο (Kaley Cuoco) κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, όπως ακόμα και των ηθοποιών Χέιντεν Πανετιέρ (Hayden Panettiere), Μέρι Κέιτ Όλσεν (Mary Kate Olsen) και της τραγουδίστριας Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne).

Υπενθυμίζουμε ότι η διαρροή έγινε από το iCloud των συσκευών των διάσημων κυριών, ενώ και σε αυτή τη περίπτωση οι νέες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες 4chan and Reddit, ωστόσο, έπειτα από τον πανικό που προκλήθηκε με το σκάνδαλο τον Αύγουστο, «κατέβηκαν» γρήγορα και από τα δύο site.

Το FBI ερευνά την υπόθεση, ενώ για την ώρα κανένας από τους εκπροσώπους των νέων θυμάτων, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

Απολαύστε τη Βανέσα Χάτζενς να ποζάρει στον καθρέπτη της


vanessa-1

vanessa-2

Η τερματοφύλακας Χόουπ Σόλο δεν άντεξε τον πειρασμό να ποζάρει και αυτή στον καθρέπτη της


solo

Και η Λέικ Μπελ


bel 

 

πηγη

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top