Gear S Diesel Black Gold, η Samsung κάνει στροφή στη μόδα

0
Η Apple έκανε τελικά το βήμα στα wearables παρουσιάζοντας την Τρίτη μαζί με τα νέα iPhone και το νέο της Apple Watch. Κατά την παρουσίαση είχε καλέσει μεταξύ άλλων και fashion bloggers προκειμένου να δώσει έναν άλλο αέρα στο ρολόι της και να στραφεί στον χώρο της μόδας. Το ίδιο μοιάζει να θέλει να κάνει και η Samsung που τελευταία ασχολείται περισσότερο με το design της.

Πριν από λίγες μέρες στην IFA 2014 είδαμε το Samsung Gear S καλυμμένο με κρύσταλλα Swarovski και σήμερα βλέπουμε μια νέα έκδοση της συσκευής. Το Samsung Gear S Diesel Black Gold edition επιχειρεί να κεντρίσει όχι μόνο το ενδιαφέρον των fashionistas αλλά και τους χρήστες των παραδοσιακών ρολογιών.

Εκτός από τη συνεργασία με τη Diesel η Samsung σκοπεύει με τον καιρό να συνεργαστεί και με άλλους σχεδιαστές προκειμένου να λανσάρει τις συσκευές της και ως προϊόντα μόδας. Πάντως η Apple, αν και προσπάθησε δεν φαίνεται να έπεισε τόσο τους fashion editors οι οποίοι βρήκαν το Apple Watch πολύ ανδρικό και «future techno». Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε από τις πωλήσεις τι θα καταφέρει τελικά να κάνει αυτή η νέα μόδα των φορετών συσκευών.


Samsung-Gear-S-Diesel-Black-Gold-Edition-01-570

Samsung-Gear-S-Diesel-Black-Gold-Edition-02-570

Samsung-Gear-S-Diesel-Black-Gold-Edition-03-570

Samsung-Gear-S-Diesel-Black-Gold-Edition-04-570

Πηγή:1
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top