Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τα Galaxy Note 4 και Galaxy Note Edge

0
Μετά από πολύ καιρό αναμονής και αρκετά leaks η Samsung παρουσίασε σήμερα το Galaxy Note 4 από το Unpacked event της. Η συσκευή ήταν αυτό που περιμέναμε σε μεγάλο βαθμό χωρίς κάποιο χαρακτηριστικό που μας ξάφνιασε. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν μια δεύτερη συσκευή με το όνομα Galaxy Note Edge και οθόνη και στο πλαϊνό μέρος της συσκευής!

Αν θυμάστε καλά την τεχνολογία την είδαμε πριν χρόνια σαν πρωτότυπο, και έρχεται επιτέλους με κάποιο τρόπο στην αγορά. Η μόνη κύρια διαφορά των δύο συσκευών είναι αυτή (και η μπαταρία που στο Edge είναι λίγο μικρότερη). Σε όλα τα άλλα σημεία είναι εντελώς ίδιες.

Ας τα δούμε όμως από την αρχή. Η συσκευή έχει μια οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης QHD και βελτιωμένο S Pen (μαζί με όλα τα software καλούδια του). Στο εσωτερικό κρύβει έναν τετραπύρηνο Snapdragon 805 στα 2.7GHz, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η πίσω κάμερα έχει ανέβει στα 16MP με βελτιωμένο optical stabilization ενώ η μπροστινή πλέον βρίσκεται στα 3.7MP με φακό ευρυγώνιο φακό f1.9 90 μοιρών. Φυσικά υπάρχει ο heart rate sensor ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κουμπί στην κάμερα! 

Η μπαταρία έχει ανέβει στα 3220mAh και παρά την οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης η Samsung υπόσχεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το Note 3. Μάλιστα υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση, πηγαίνοντας από 0 σε 50% σε μόλις μισή ώρα. Όσο για τα χρώματα, θα δούμε το phablet σε 4 χρωματισμούς. Μαύρο, λευκό, χρυσό και ροζ.

Το Galaxy Note 4 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβρη σε άγνωστη για την ώρα τιμή ενώ το Edge κάποια στιγμή πιο μετά, χωρίς όμως να ξέρουμε περισσότερα.

 
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top