Πάταγο κάνει η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

0


Είναι όμορφη, έχει κοινωνικές ευαισθησίες και διαθέτει μία πολύ πολύ πολύ γνωστή ... θεία! Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ (Lady Kitty Spencer) είναι η 23άχρονη ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταιάνα, κόρη του Ερλ Σπένσερ (Earl Spencer) και του πρώην μοντέλου Βικτόρια Λόκγουντ (Victoria Lockwood).
Το ξανθό κορίτσι με τα γαλανά μάτια δηλώνει στην πρώτη της συνέντευξη ότι έχει ως πρότυπο τη θεία της και βαδίζει στα βήματά της αναφορικά με το φιλανθρωπικό της έργο! Πρόκειται για ένα χαμηλών τόνων ευγενικό πλάσμα - όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν - και κοκκινίζει όταν κάποιος της λέει ότι μοιάζει στη θεία της: «Υποθέτω πως ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να κάνει συγκρίσεις. Αλλά θεέ μου, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, τότε πραγματικά με κάνετε πολύ χαρούμενη!».

Η Κίτι Σπένσερ ήταν μόλις 7 ετών όταν σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταΐάνα. «Από την θεία μου έχω λίγες αναμνήσεις, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένες» λέει η Σπένσερ. Σήμερα, η Κίτι μένει στην Αγγλία και έχει αφιερωθεί με πάθος στη φιλανθρωπική οργάνωση «Give Us Time». Μια οργάνωση που βρίσκει άτομα που θέλουν να δωρίσουν τα σπίτια τους για μια εβδομάδα, σε εν ενεργεία Βρετανούς στρατιώτες που χρειάζονται ξεκούραση και θέλουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.
Χ.Τ.

Πάταγο κάνει η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα 
 






 



 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top