Οι νέες Action κάμερες της GoPro

0
H GοPro παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα, με την Hero4 να αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη επιλογή και την απλή Hero, η οποία είναι η πιο προσιτή πρόταση της μέχρι σήμερα. 

Η GoPro Hero4 έρχεται να αντικαταστήσει την Hero3, δίνοντας σε όλους τους φίλους της περιπέτειας και των extreme καταστάσεων τη δυνατότητα να καταγράφουν την εμπειρία τους σε ποιότητα εικόνας 4Κ στα 30 frames per second. Η επιλογή του 2,7Κ video είναι στα 50 fps και η επιλογή 1080p είναι στα 120 fps. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στην ηχογράφηση, αλλά και στην ικανότητα λήψης ακόμα και σε δύσκολες φωτεινές συνθήκες.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει εξαγωγή εικόνων 8,3 Megapixel από το βίντεο που έχει τραβήξει, ή να κάνει λήψη φωτογραφιών 12 Megapixel, ακόμα και σε ριπές των 30 συνεχόμενων φωτογραφιών. Η κάμερα είναι αδιάβροχη μέχρι τα 40 μέτρα βάθος, έχει Wi-Fi και Bluetooth και χρησιμοποιεί κάρτα microSD.  Η GoPro Hero4 είναι διαθέσιμη από τις 5 Οκτωβρίου σε δύο χρώματα, ασημί στα 399 δολάρια και μαύρο στα 499 δολάρια.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η entry level  GoPro Hero, η οποία είναι μια προσιτή πρόταση στα 130 δολάρια και διατηρεί τις σκληροτράχηλες ικανότητές της, με τη δυνατότητα να τραβά βίντεο 1080p στα 30 fps και βίντεο ποιότητας 720p στα 60 fps. Μαζί με τα νέα μοντέλα, η GoPro παρουσίασε μια ανανεωμένη γκάμα αξεσουάρ για να μπορεί ο κάθε δραστήριος χρήστης να επεκτείνει τη λειτουργικότητα της κάμερας του.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top