Συνδέστε ασύρματα το κινητό με την τηλεόραση!

0
Το εν λόγω dongle λειτουργεί ασύρματα μέσω DLNA, το οποίο υποστηρίζουν αρκετά smartphones της αγοράς και τα περισσότερα άνω των 200 ευρώ. Απλώς το συνδέετε στη θύρα HDMI της οθόνης ή της τηλεόρασής σας, το συνδέετε σε μια πηγή τροφοδοσίας μέσω USB θύρας και ο wireless adaptor του αναλαμβάνει τα υπόλοιπα!

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να υποστηρίζει το κινητό ή το tablet αποστολή εικόνας ασύρματα (DLNA, Miracast το υποδηλώνουν, θα τα βρείτε στις ρυθμίσεις δικτύων) και φυσικά η οθόνη σας να έχει HDMI θύρα. Χρειάζεται ένα αρχικό setup και να υπάρχει ένα Wi-Fi hotspot στο χώρο που γίνεται η διαδικασία, αλλά και να κατεβάσετε το EZcast app για Android.

Από εκεί και πέρα το βολικό μενού θα σας λύσει τα χέρια και μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα μέσω αυτού: Να προβάλλετε εικόνες ή βίντεο από τη mobile συσκευή στην οθόνη, να ανοίξετε browser και να πλοηγηθείτε στο Internet, να κάνετε live stream από ένα online feed και φυσικά να κάνετε “mirror” την οθόνη της συσκευής σας στην οθόνη/TV, ιδανικό για οποιαδήποτε χρήση, ακόμη και για παρουσιάσεις powerpoint για παράδειγμα!

Θα βρείτε το HDMI Dongle στο www.smartkit.gr.

       

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top