Cicret Bracelet, προβάλει το Android κινητό στο χέρι σου

0
Μιλάμε συνεχώς για τις σημερινές οθόνες των κινητών οι οποίες όσο περνάει ο καιρός έχουν μια τάση να μεγαλώνουν πράγμα που σημαίνει ότι οι συσκευές γίνονται πιο ογκώδεις και δύσκολες να τις έχεις επάνω σου. Παράλληλα όμως οι μεγάλες οθόνες θεωρούνται απαραίτητες από τους περισσότερους οι οποίοι δεν μπορούν να επιστρέψουν σε μικρές συσκευές.

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να έχετε επάνω σας μια συσκευή η οποία θα ήταν μικρή αλλά παράλληλα θα είχε μεγάλη οθόνη; Αυτό επιχειρεί να υλοποιήσει το Cicret. Το Cicret είναι ένα έξυπνο βραχιόλι σε στάδιο prototype, το οποίο φοριέται στον καρπό του χεριού και προβάλλει πάνω στο δέρμα το user interface του κινητού. Ωστόσο, δεν είναι smartwatch αλλά ένα βραχιόλι με pico projector που προβάλλει το περιεχόμενο μιας Android συσκευής στο χέρι.

Είναι εξοπλισμένο με κάρτα μνήμης, επεξεργαστή, επιταχυνσιόμετρο, μηχανισμό δόνησης, USB θύρα, Bluetooth και Wi-Fi αλλά και 8 αισθητήρες εγγύτητας. Ο προτζέκτορας αντιλαμβάνεται τις κινήσεις των δαχτύλων και προχωρά στις αντίστοιχες εντολές.

Στο παρακάτω video η επίδειξη του Cicret μοιάζει πράγματι εντυπωσιακή αλλά να πούμε ότι πρόκειται για mocked up concept και όχι πραγματική συσκευή.

Ακόμη βρίσκεται σε φάση που ψάχνει χρηματοδότηση, όμως δεν έχει κάποια crowdfunding καμπάνια σε γνωστές πλατφόρμες όπως Kickstarter ή Indiegogo αλλά στο δικό του website, και συνήθως τέτοιες σελίδες δεν είναι εύκολο να τις εμπιστευτείς. Όπως και να έχει πάντως είναι ένα έξυπνο concept.



cicret-bracelet-01-570

cicret-bracelet-02-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top