Google, ξεκίνησε την αποστολή του Android Lollipop 5.0.1 update

0
Μετά από περίπου τρεις βδομάδες από την κυκλοφορία του Android Lollipop 5.0, η Google άρχισε σιγά σιγά να την αποστολή του Android Lollipop 5.0.1. Ανανέωσε επίσης την σελίδα με τα factory images στην έκδοση 5.0.1 για το Nexus 9, Nexus 7 και Nexus 10. Μέσα στις αλλαγές που φέρνει, είναι η αύξηση του memory allocation για αναπαραγωγή βίντεο στο Nexus 7 το οποίο είχε πολλές φορές πρόβλημα στο YouTube.

Οι πρώτοι χρήστες που έλαβαν το update αναφέρουν ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Επίσης στο Android Lollipop 5.0 υπήρχε κίνδυνος να σβήσεις όλη την συσκευή μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες να εισάγεις τον σωστό κωδικό πρόσβασης. Τώρα το Lollipop δεν θα μετράει ως αποτυχημένες προσπάθειες την περίπτωση που κατά λάθος εισήγαγες λιγότερο από 4 στοιχεία.

Πάντως αυτή την στιγμή το Lollipop δεν είναι ευρέως εγκατεστημένο σε συσκευές. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τελευταία στατιστικά που παρείχε η Google και αφορούσαν ποιες εκδόσεις του λογισμικού μπαίνουν στο Google Store, το Lollipop δεν είχε καταφέρει να έχει σημαντικό ποσοστό και συγκαταλεγόταν στην κατηγορία του κάτω από 0.1%.

android-lollipop-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top