Google Glass, η επόμενη έκδοση θα έρθει με chip της Intel

0
Αν και το πρώτο Google Glass μπορεί τελικά να μην βγει στην αγορά, ξεκινήσαμε ήδη να ακούμε πληροφορίες για την επόμενη έκδοση για τα έξυπνα γυαλιά της Google. Σύμφωνα με την Wall Street Journal η Google θα συνεργαστεί με την Intel η οποία είναι ένας ακόμη παίκτης που θέλει να διεκδικήσει μερίδιο στην αγορά των wearables, και η νέα έκδοση αναμένεται του χρόνου.

Το chip της Intel θα αντικαταστήσει τον επεξεργαστή της Texas Instruments που βρίσκεται στην πρώτη έκδοση του Google Glass. H Intel δεν τα κατάφερε όταν έγινε η μεγάλη άνοδος στην αγορά των smartphones και επιχειρεί να το κάνει με τα wearables. Όπως αναφέρει η WSJ, στοχεύει να προωθήσει το Google Glass σε εταιρείες όπως δίκτυα νοσοκομείων και κατασκευαστές, ενώ παράλληλα θέλει να αναπτύξει νέους τρόπους χρήσης των έξυπνων γυαλιών σε χώρους εργασίας.

Η Google λάνσαρε το Google Glass το 2012 ως consumer gadget αλλά έκτοτε έχει δεχθεί αρκετά μεγάλη κριτική όσον αφορά στην προστασία της ιδιωτικότητας και αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η Google δεν θα καταφέρει τελικά να πείσει τους καταναλωτές για τα έξυπνα γυαλιά της.

Μένει πρώτα να δούμε αν και κατά πόσο θα καταφέρει να ωθήσει η Google το δικό της προϊόν στην αγορά, και στη συνέχεια αν θα πετύχει να μπει η Intel στα wearables.

google-glass-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top