Το νέο μπουφάν του Τοmmy Hilfiger φορτίζει το κινητό σας

0
Ο διάσημος σχεδιαστής Τοmmy Hilfiger μας δίνει τη λύση για να μη μένουμε ποτέ από μπαταρία, παρουσιάζοντας μια περιορισμένη έκδοση ηλιακών μπουφάν.


Η μπαταρία του smartphone που αδειάζει τις πιο ακατάλληλες στιγμές είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πώς θα σας φαινόταν, όμως, να είχαμε έναν φορτιστή κρεμασμένο επάνω μας όλη μέρα και μάλιστα με την υπογραφή στυλάτου οίκου;
Ο σχεδιαστής μόδας Τοmmy Hilfiger παρουσιάζει την περιορισμένη έκδοση ηλιακών μπουφάν που θα τροφοδοτούν τις ηλεκτρονικές συσκευές σας όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας το φως του ήλιου.

Ο Hilfiger συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή ηλιακών πάνελ Pvilion για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο μπουφάν για άνδρες και γυναίκες. Με ανθεκτικά στο νερό, εύκαμπτα ηλιακά πάνελ στο πάνω μέρος της πλάτης και απίθανο λουκ, δεν θα μείνετε ποτέ ξανά από μπαταρία.

Το μπουφάν έχει επίσης ένα καλώδιο με δύο θύρες usb στις τσέπες, επιτρέποντας στον χρήστη να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα. Κάθε τέτοιο μπουφάν κοστίζει περίπου 599 δολάρια, αλλά το 50% των εσόδων πάει στο Fresh Air Fund, μια φιλανθρωπική οργάνωση που χρηματοδοτείται από τον Τοmmy Hilfiger και στέλνει 1.700.000 άπορα παιδιά της Νέας Υόρκης σε θερινή κατασκήνωση.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top