Apple, νέο 12ιντσο MacBook Air το 2015 με ριζικές αλλαγές στο design

0
Το 9to5Mac έκανε τα αποκαλυπτήρια στο νέο MacBook Air που ετοιμάζεται να λανσάρει η Apple μέσα στο 2015. Αναφέρεται ότι θα γίνουν σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στο design οι οποίες θα είναι οι μεγαλύτερες από το 2012. Για χάρη του λεπτού σχεδιασμού θα θυσιαστούν όλες οι θύρες εκτός του βύσματος για τα ακουστικά.

Λέγεται ότι θα καταργηθούν οι πλήρους μεγέθους USB θύρες, MagSafe και υποδοχές για κάρτες SD για να είναι πιο λεπτό και ελαφρύ με μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη. Τα παρακάτω renders που δημιουργήθηκαν από το 9to5Mac δείχνουν τις αλλαγές που έχει κάνει η Apple και βασίζονται στις πληροφορίες εκ των έσω.

Έχουν εξαφανιστεί οι USB θύρες και η MagSafe που τόσα χρόνια χρησιμοποιείται για να φορτίσει το laptop. Υπάρχει μόνο μια USB Type-C θύρα η οποία υποστηρίζει το νέο πρότυπο USB διπλής όψης και μέσω της οποίας θα γίνεται η φόρτιση. Επίσης εκτός από την USB Type-C θα υπάρχει και υποδοχή για ακουστικά. Μπορεί η Apple να θέλει να φτιάξει ότι καλύτερο από άποψη design, όμως η έλλειψη θυρών είναι κάτι που δεν θα αρέσει σε όλους.

macbook-air-04-570

macbook-air-05-570

Επιπλέον, το πληκτρολόγιο καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος της οθόνης και τα πλήκτρα είναι πιο κοντά το ένα με το άλλο.

macbook-air-03-570

macbook-air-02-570

macbook-air-01-570
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top