Πώς να βλέπετε βίντεο στο ίντερνετ σαν στο σινεμά

0
Όσοι έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον μία ταινία στο σινεμά, θα έχετε παρατηρήσει εκτός από τον πολύ δυνατό ήχο, και την εικόνα η οποία ξεχωρίζει στο υπόλοιπο μαύρο background της αίθουσας. Το ξέρετε πως μπορείτε όμοια να βλέπετε βίντεο στο ίντερνετ χωρίς να αποσπάστεαπό τις τριγύρω φωτογραφίες και τα κείμενα;

Το Turn Off the Lights είναι ένα πρόσθετο πρόγραμμα για browsers όπως οι Chrome, Safari,Opera και Firefox, δουλειά του οποίου είναι να εντοπίζει το βίντεο σε ένα site και να επιτρέπει στο χρήστη χειροκίνητα ή αυτόματα να θέτει μαύρο background σε όλο το site πλην του βίντεο.




Από τη στιγμή που αποφασίσετε να εγκαταστήσετε το Turn Off the Lights, ένα εικονίδιο θα εμφανιστεί στον browser σας, μέσω του οποίου μπορείτε να ρυθμίσετε πολλές επιλογές για το πρόσθετο, όπως για παράδειγμα πόσο σκοτεινό θα είναι το background κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο, τι χρώμα θα είναι, αν το background θα μπαίνει χειροκίνητα ή αυτόματα, καθώς και πολλές άλλες επιλογές, για προχωρημένους και μη. Όλες είναι εκεί για να τις εξερευνήσετε!

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top