Η Lenovo παρουσίασε 2 νέα τηλέφωνα, ένα υβριδιο Smartband-Smartwatch και ένα Selfie Flash!

0
Μπόλικο υλικό είχαν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Lenovo για τη CES 2015. H κινέζικη εταιρία παρουσίασε δυο πολύ ενδιαφέρουσες συσκευές, ένα περιφερειακό, που αναλαμβάνει να ρίξει φως στις Selfies σας, και ένα πολύ ενδιαφέρον μείγμα Smartband και Smartwatch. Ας τα δούμε ομως απο την αρχή.

Lenovo P90

To P90 είναι η ναυαρχίδα της Lenovo για το πρώτο κομμάτι του 2015, με τη συσκευή αυτή να είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει με τον νέο64bit Intel Atom Z3560. Στο πακέτο υπάρχουν και 2GB RAM, οθόνη 5.5″ Full HD ανάλυσης και μια μπαταρία 4000mAh! Οι δυο κάμερες έχουν φακούς 13MP και 5MP αντίστοιχα.

Το φάουλ στην περίπτωση του P90 το βρίσκουμε στο Software αφου η συσκευή τουλάχιστον κατα την κυκλοφορία του θα είναι εφοδιασμένο με Android 4.4. H συσκευή αναμένεται σε λευκό μαύρο και κόκκινο τον Φεβρουάριο του 2015.





Lenovo Vibe X2 Pro

Η δεύτερη συσκευή της Lenovo ειναι το Lenovo Vibe X2 Pro. Το X2 Pro είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Vibe X2 με την οθόνη να ανεβαίνει στις 5.3′ και τον επεξεργαστή να αναβαθμίζεται στον 64bit Snapdragon 615. Το νέο Vibe X2 Pro είναι κατα βάση το Selfie Phone της εταιρίας αφού είναι εφοδιασμένο με δυο κάμερες 13MP, μια πίσω και μια εμπρός, ενώ με το τρίχρωμο design του(λες και είναι ανάμικτη πάστα) θα προσπαθήσει να προσελκύσει το νεανικό κοινό.

Το X2 Pro θα γίνει διαθέσιμο αρχής γενομένης τον Απρίλιο του 2015.




Lenovo VIBE Xtension Selfie Flash

Για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο Selfie χαρακτήρα του Vibe X2 Pro, η Lenovo παρουσίασε και ένα Selfie Flash που συνδέεται στην θύρα των ακουστικών και σας βοηθάει να τραβάτε καθαρές Selfie ακόμα και σε σκοτείνα σοκάκια(τι δουλειά έχετε εκεί; και γιατι τραβάτε Selfie εκει ε;) Το Selfie Flash δεν τροφοδοτείτε απο τη συσκευή σας, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και για 100 φωτογραφίες πριν χρειαστεί ξανα φόρτισμα.

Η Lenovo δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το εν λόγω περιφεριακό θα είναι συμβατό μόνο με το Vibe X2 Pro, υποθέτω οτι με τον έναν(επίσημα) ή τον άλλο(το XDA να΄ναι καλα) τρόπο, θα λειτουργεί και σε άλλες συσκευές.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top