Samsung, θα χρησιμοποιεί Tizen σε όλες τις έξυπνες τηλεοράσεις της

0
Μέχρι στιγμής μπορεί να μην έχουμε καταφέρει ακόμη να δούμε το πρώτο Tizen smartphone λόγω συνεχών αναβολών, όμως η Samsung είναι αποφασισμένη να εδραιώσει το Tizen σε άλλες συσκευές όπως smartwatches και έξυπνες τηλεοράσεις. Αν και από τα smartphones δεν έχουμε κανένα νέο, σήμερα ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει Tizen σε όλες τις επερχόμενες smart TV.

Σύμφωνα με τη Samsung η αλλαγή στο λειτουργικό σύστημα θα βοηθήσει τις τηλεοράσεις να συνδέονται πιο εύκολα με άλλες συσκευές. Δεδομένα και αρχεία θα μεταφέρονται εύκολα στα νέα μοντέλα τηλεοράσεων μέσω Wi-Fi Direct. H τηλεόραση με τη χρήση Bluetooth θα εντοπίζει από μόνη της άλλες Samsung συσκευές που βρίσκονται στον χώρο. Οπότε θα υπάρχει δυνατότητα να βλέπουμε live το πρόγραμμα της τηλεόρασης, μέσα από την οθόνη του κινητού ή του tablet. Επιπλέον, οι νέες έξυπνες τηλεοράσεις θα έχουν ενσωματωμένη πόσβαση σε PlayStation Now, Samsung Sports Live και το Milk Video της Samsung.

H LG είχε προηγηθεί λανσάροντας τη δική της webOS-based πλατφόρμα για τηλεοράσεις και λέγεται ότι κατάφερε να πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια τηλεοράσεις τους πρώτους 8 μήνες που βγήκαν στην αγορά. Επομένως, ακολουθώντας τα βήματα της LG, η Samsung ποντάρει στο δικό της Tizen.

Πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα θα μάθουμε στην CES 2015 που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

samsung-tv-tizen-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top