Windows 10, νέες φωτογραφίες από τον Spartan browser

0
Είδαμε την πρώτη φημολογούμενη leaked φωτογραφία από τον νέο web browser που έχει στα σκαριά η Microsoft για τα νέα Windows 10 και ο οποίος λέγεται ότι θα έρθει μαζί με τον Internet Explorer. Η έκδοση που είδαμε ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο και σήμερα κυκλοφόρησαν νέα screenshots του Spartan browser που δείχνουν διαφορετικό design.

Από τις 2 πρώτες πολύ θολές εικόνες δημιουργήθηκε το παρακάτω mockup. Αυτή τη φορά βλέπουμε πολύ πιο μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και μινιμαλιστικό. Φέρνει περισσότερο σε Chrome και Firefox παρά στον IE. Δίπλα στο αστέρι για τα bookmarks υπάρχει reading mode button το οποίο είναι παρόμοιο με το Reader Mode του Safari.

To share icon σου επιτρέπει να μοιραστείς το link της σελίδας στην οποία βρίσκεσαι μέσω social media ή email, οι 3 τελείες στη δεξιά πλευρά είναι για τα settings. To παράθυρο στον νέο Spartan browser δεν έχει περιθώρια και σου επιτρέπει να έχεις τη σελίδα από την μια άκρη της οθόνης στην άλλη. Όλα τα στοιχεία του UI είναι στην πάνω και την κάτω πλευρά.

Βεβαίως, όπως πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει, αλλά στις 21 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί press event όπου θα μάθουμε όλες τις νέες αλλαγές.

windows-10-spartan-02-570

windows-10-spartan-01-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top