Πως να αποθηκεύσετε δωρεάν 50.000 τραγούδια στο Google Play Music

0

Σήμερα η Google ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει την χωρητικότητα μουσικής από 20.000 σε 50.000 τραγούδια στην υπηρεσία της Google Play Music. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειάζεται καν να έχετε κάποια συνδρομή στην υπηρεσία Play Music All Access της Google.


Έτσι θα μπορείτε να αποθηκεύσετε την μουσική σας για να κάνετε streaming από όλες τις συσκευές σας να χρειάζεται να τις αποθηκεύσετε σε αυτές.

Πως μπορείτε να αρχίσετε την αποθήκευση μουσικής σας στο σύννεφο για να έχετε streaming πρόσβαση από παντού;
 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 

1. Συνδεθείτε στο Google Play Music με το λογαριασμό σας στη Google, μπορείτε να το κάνετε από τη διεύθυνση:
 
 https://play.google.com/music

Κάντε εγγραφή στην υπηρεσία αν σας ζητηθεί.
 

2. Ζητήστε το δωρεάν αποθηκευτικό χώρο σας – Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη συνδρομητική υπηρεσία Google Play, κάντε κλικ στο «Get Started». Διαφορετικά, κάντε κλικ στο κουμπί «Use Standard» για να συνεχίσετε με την ελεύθερη αποθήκευση.
 

3. Προσθέστε τη μουσική στη συλλογή σας – Η διαδικασία εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει μέσω της προσθήκης του app Chrome, η οποία παρέχει απρόσκοπτη φόρτωμα. Μπορείτε να επιλέξετε να φορτώσετε απλά ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του iTunes σας ή να επιλέξετε άλλους φακέλους μουσικής. Μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι 50.000 τραγούδια δωρεάν.

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και θα έχετε πρόσβαση στη μουσική σας ανά πάσα στιγμή από όσες συσκευές διαθέτετε. Μπορείτε να κάνετε streaming ή να κατεβάσετε τη μουσική στο Android, στο iPhone σας, ή στο iPad για ακρόαση όταν είστε εκτός σύνδεσης. Φανταστείτε ότι δεν θα χρειάζεται πια να κουβαλάτε τη μουσική σας σε ένα USB stick αρκεί να υπάρχει internet.

πηγη
 
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top