Facebook Messenger από σήμερα με κλήσεις βίντεο και στην Ελλάδα

0
Το Facebook μόλις ανακοίνωσε την ενίσχυση της αυτόνομης εφαρμογής Facebook Messenger με δωρεάν κλήσεις βίντεο. Τη κυκλοφορία του νέου προϊόντος για το Facebook πραγματοποίησαν οι Stan Chudnovsky, Head of Product της εφαρμογής Messenger και ο Param Reddy, Engineering Manager.

«Οι κλήσεις βίντεο στο Messenger έρχονται από σήμερα για τους χρήστες του iOS και του Android στο Βέλγιο, τον Καναδά, την Κροατία, τη Δανία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Λάος, τη Λιθουανία, το Μεξικό, τη Νιγηρία, τη Νορβηγία, το Ομάν, την Πολωνία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ , και την Ουρουγουάη,»

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης του Facebook Messenger Stan Chudnovsky και ο τεχνικός διευθυντής Param Reddy έγραψαν στην ανακοίνωση:
«Θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες κατά τους προσεχείς μήνες.»

Τα Android και iOS app stores δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί με το νέο χαρακτηριστικό.

Η συγκεκριμένη κυκλοφορία φαίνεται να έχει νόημα όταν σκέφτεστε για την αυξανόμενη εστίαση του Facebook στην αυτόνομη εφαρμογή Messenger. Τον περασμένο μήνα, στο συνέδριο προγραμματιστών F8, το Facebook αποκάλυψε τη νέα Πλατφόρμα του Messenger, και λίγο αργότερα ανακοίνωσε και το πρώτο Web client της εφαρμογής.

Έτσι μάλλον ήταν αναμενόμενο, να προσθέσει βίντεο κλήσεις στον Messenger, καθώς το Facebook βλέπει την κίνηση του Snapchat να συνεχίζει να αυξάνεται.


Επιπλέον, υπάρχει και χαρακτηριστικό livestreaming στο Twitter από το Periscope και τη Meerkat startup.


Δείτε το βίντεο παρουσίασης


        


πηγη


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top