Διέρρευσαν φωτογραφίες του επερχόμενου iPhone 6C

0

Είναι άνοιξη, οπότε είναι καιρός για φήμες του επερχόμενου iPhone, έτσι δεν είναι; Μετά τις δημοσιεύσεις που θέλουν την Apple να κυκλοφορήσει τρία νέα iPhones φέτος, διέρρευσε και μια εικόνα από το FutureSupplier.com που όπως ισχυρίζονται παρουσιάζει το νέο iPhone 6C.





 iphone 6c leak iguru iPhone 6C
Η ιστοσελίδα δημοσίευσε φωτογραφίες του «iPhone 6C» δίπλα στο υπάρχον iPhone 5C.


«Υπάρχουν δύο διακριτές διαφορές», αναφέρει η ιστοσελίδα. «Η πρώτη είναι η πίσω τρύπα για το φλας της κάμερας. Στο iPhone 5C, η τρύπα έχει στρογγυλό σχήμα, ενώ για το υποτιθέμενο iPhone 6C, η τρύπα του φλας μοιάζει περισσότερο με αυτή του iPhone 5S, με ένα οβάλ σχήμα.» Η φωτογραφία του iPhone 6C έχει επίσης δύο πλαίσια με τρύπες ηχείων κάτω μέρος, ενώ του iPhone 5c έχει ένα.
Το iPhone 5C έφτασε το 2013 εν μέσω φημών που ήθελαν την Apple θα κυκλοφορήσει ένα «χαμηλού κόστους» iPhone για να ανταγωνιστεί στις αναδυόμενες αγορές. Ενώ το 5C ήταν πράγματι φθηνότερο από το iPhone 5S, δεν ήταν ακριβώς μια συσκευή χαμηλού προϋπολογισμού. Αλλά ήταν πλαστικοποιημένο, πολύχρωμο και εξωτερικό για τους αδέξιους ιδιοκτήτες iPhone που πιθανά το εκτίμησαν.

Πέρυσι κυκλοφόρησε ένα μεγαλύτερο iPhone 6 και το 6 Plus, σηματοδοτώντας την πρώτη εισβολή της Apple στην αρένα των phablet.

Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, η Digitimes ανέφερε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τρία iPhones φέτος: το iPhone 6s, το iPhone 6s Plus, και το 4-ιντσών iPhone 6c, προφανώς για όσους θέλουν να παραμείνουν σε μια μικρότερη οθόνη. Να αναφέρουμε ότι η Digitimes δεν έχει και τόσο αξιόπιστο ιστορικό, όσον αφορά τις φήμες τεχνολογίας. Θα δούμε το φθινόπωρο…


πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top