KingstonHyperX Predator PCIe SSD: Με ταχύτητες 1.000MB/s και 1.400MB/s

0
H Kingston είναι η πιο δημοφιλής εταιρεία σήμερα στο χώρο των υπολογιστών, κατασκευάζοντας εξαρτήματα αποθηκευτικού χώρου RAM και ROM εδώ και αρκετές δεκαετίες. Η δημοφιλής της γκάμα HyperX, περιλαμβάνει μοντέλα μνημών RAM, USB Flash Drives, Gaming ακουστικά και SSD.

Στους SSD μετά τη SATA σειρά HyperX Fury, έρχεται να προστεθεί η HyperX Predator με PCIe 2.0 x4 συνδεσιμότητα, επιτρέποντας ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης 1.000MB/s και 1.400MB/s αντίστοιχα. Οι χωρητικότητες των δίσκων που θα κυκλοφορήσουν είναι 240GB, 480GB και πολύ αργότερα 960GB.

Οι νέοι αυτοί SSD της Kingston είναι κατασκευασμένοι με τον ελεγκτή της δημοφιλούς εταιρείας Marvell, 88SS9293. Η σύνδεση τους με τη μητρική θα είναι Μ.2 που επιβεβαιώνει την υποστήριξη την πλατφόρμας της νέας γενιάς M.2 PCIe. Ένας προαιρετικός αντάπτορας HHHL θα προσφέρεται σε κάθε συσκευασία, ώστε να είναι δυνατή η σύνδεση στις υπάρχουσες μητρικές που δεν περιέχουν τη θύρα M.2.

Η κατανάλωσή του θα φτάνει τα 1,99 Watt σε κατάσταση ανάγνωσης, ενώ κατά την εγγραφή 8,25 watt. Η εγγύησή του θα φτάνει τα τρία έτη, και ο χρόνος ΜΤΒF του έχει υπολογιστή στις 1.000.000 ώρες.



 Kingston-HyperX-Predator-480GB-Packaging-Front

Kingston-HyperX-Predator-480GB-Packaging


Επεξηγήσεις:

HHHL Adapter είναι ένας αντάπτορας Half-Height, Half-Length που προστίθεται στη συσκευασία ώστε να είναι δυνατό ο SSD να κουμπώσει στις απλές θύρες PCI x4 μιας και η κανονική του συνδεσιμότητα είναι για PCIe M.2.


πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top