Ανακαλύψτε αν οι πάροχοι Internet σας εξαπατούν

0

Τον Φεβρουάριο, το Internet κέρδισε-απέκτησε ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας από την ουδετερότητα του διαδικτύου (Net Neutrality), την απαγόρευση των παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου, τις υποβαθμίσεις της ταχύτητας ή το throttling οποιασδήποτε ιστοσελίδας.

Όμως πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι πάροχοι υπηρεσιών Internet δεν μας έχουν μπλοκάρει περιεχόμενο, ή δεν υποβαθμίζουν την ταχύτητα της γραμμής μας;

Το Ιnternet Health Test της Battle for the Net ελέγχει τη σύνδεσή σας για όλα τα παραπάνω. Με τον έλεγχο που πραγματοποιείται από κάθε χώρα, η υπηρεσία προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι ISPs δεν παραβιάζουν τους διεθνείς κανονισμούς.

Τα Ιnternet Health Test μετράει εάν τα σημεία διασύνδεσης σας αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πραγματοποιεί μετρήσεις της ταχύτητας του ISP σας, από πολλά σημεία διασύνδεσης, εντοπίζοντας έτσι την μειωμένη απόδοση.

Η δοκιμή αυτή χρησιμοποιεί την υποδομή και τον κώδικα του Measurement Lab (M-Lab. Η υπηρεσία M-Lab είναι αφιερωμένη στις ανοικτές μετρήσεων του Διαδικτύου και τη συλλογή δημοσίων δεδομένων.

Έτσι η πραγματοποίηση αυτού του τεστ συμβάλλει πολύτιμα στοιχεία στο δημόσιο τομέα. Τα στοιχεία αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των δικαιωμάτων σας. Όσο περισσότερα δεδομένα συλλέγει η υπηρεσία, τόσο καλύτερα οι συνήγοροι του καταναλωτή, θα είναι σε θέση να μας προστατεύουν από την ουδετερότητα του διαδικτύου (Net Neutrality), και να ορίζουν ισχυρά πρότυπα μέσω του FCC

Βοηθήστε να κρατήσουμε το Διαδίκτυο ανοιχτό και να ανακαλύψουμε τους ISPs που εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Για να μάθετε εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε υποβάθμιση επιδόσεων από τον ISP σας απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να πραγματοποιήσετε το Internet Health Test.

Στη σελίδα που θα ανοίξει πατήστε το κουμπί «Start The Test».

Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί σε ένα pop-up παράθυρο και θα διαρκέσει μόνο μερικά λεπτά.

Κάντε το test

battleforthenet.com/internethealthtest




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top