iPhone 6s: Με A9 chip, 2GB RAM και Force Touch, σύμφωνα με την KGI

0
Τα φετινά iPhone 6 και iPhone 6 Plus λογικά θα αντικατασταθούν τον Σεπτέμβριο από τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus που θα ανακοινώσει η Apple. Ήδη μιλάμε γι αυτά όμως σε επίπεδο φημών και η KGI Securities που έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη μέσω του αναλυτή Ming-Chi Kuo, όσον αφορά στην Apple έρχεται να δώσει νέες πληροφορίες.

Force Touch

Αρχικά αναφέρεται ότι η ονομασία θα είναι iPhone 6s και iPhone 6s Plus και ότι τα δυο μοντέλα θα έχουν Force Touch στην οθόνη. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το είδαμε στο νέο 12ιντσο MacBook, μετρά την πίεση που ασκείται στην οθόνη και προχωρά στις αντίστοιχες εντολές. Επιπλέον, για το 4ιντσο iPhone που ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει η Apple, η KGI εκτιμά ότι δεν θα το λανσάρει φέτος.

2GB RAM και ροζ έκδοση

Για το iPhone 6s αναφέρει ότι θα διατηρήσει την οθόνη 4.7 ιντσών ενώ και το iPhone 6s Plus θα έρθει επίσης στις 5.5 ίντσες. Και τα δυο θα έρθουν με Apple A9 chipsets, 2GB LPDDR4 RAM και κάμερα 12 Megapixel. Επίσης, η Apple θα προσθέσει rose gold έκδοση, όμοια με την απόχρωση που χρησιμοποιείται στο αξίας 17.000 δολαρίων στο Apple Watch Edition.

Η μαζική παραγωγή τους λέγεται ότι θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου, και σύμφωνα με την KGI αναμένεται να πουληθούν 80 με 90 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι να τελειώσει το 2015.

Πιο ανθεκτικό αλουμίνιο για να μην λυγίζουν

Για να αποφευχθεί νέο bendgate με συσκευές να λυγίζουν στις τσέπες, η Apple θα χρησιμοποιήσει Series 7000 αλουμίνιο το οποίο χρησιμοποιείται στο Apple Watch και θα είναι 60% πιο ανθεκτικό από το μέταλλο που χρησιμοποιεί σήμερα η Apple. Ενώ, για μια ακόμη φορά, η επικάλυψη από ζαφείρι επανέρχεται ως φήμη αλλά για το iPhone 6 Plus.

Προς το παρόν αυτή είναι η αναφορά της KGI, η οποία λογικά όσο περνάει ο καιρός θα μας δίνει κι άλλες πληροφορίες. Όμως όσο αξιόπιστη και αν θεωρείται, πάντα κρατάμε επιφυλάξεις για ότι μεταδίδεται και θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Apple με τις φετινές ναυαρχίδες.

iPhone 6 and iPhone 6 plus revealed official



Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top