Bolt: Το ταχύτερο Messenger για αποστολή φωτογραφιών και βίντεο!

0
Με το Bolt μπορείτε να τραβάτε και να στέλνετε φωτογραφίες στους καλύτερούς σας φίλους, με ένα πάτημα. Στείλτε φωτογραφίες και βίντεο στον ίδιο χρόνο που κάνετε για να τα δείτε. Το Bolt είναι η πιο πρόσφατη εφαρμογή που δημιούργησε η ομάδα του Instagram. 

Διατηρήστε την επαφή με τους πιο κοντινούς φίλους σας και δώστε τους τη δυνατότητα να βλέπουν τον κόσμο με τα δικά σας μάτια. Προσθέστε μέχρι 20 αγαπημένες επαφές από τις επαφές του τηλεφώνου σας για να ανταλλάσσετε μη επεξεργασμένες φωτογραφίες και βίντεο.


Μπορείτε να τα εξαφανίσετε με ένα απλό σύρσιμο. Στέλνετε φωτογραφίες και βίντεο σε ένα άτομο κάθε φορά ώστε να διατηρείτε τις συζητήσεις σας σε προσωπικό επίπεδο. Ένα απλό πάτημα θα τραβήξει και θα στείλει τη φωτογραφία σας. Είναι απίστευτα απλό, ανταλλαγή μηνυμάτων με φωτογραφίες σε τρελές ταχύτητες… ίσως τελικά παραείναι γρήγορο;

Δυνατότητες:

  • Ένα πάτημα αρκεί για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Μόλις σηκώσετε το δάχτυλό σας τα στέλνετε.
  • Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι πάντα χωρίς επεξεργασία ώστε οι άλλοι να μπορούν να δουν τον κόσμο ακριβώς όπως τον βλέπετε εσείς.
  • Προσθέστε εύκολα λεζάντες σε φωτογραφίες και βίντεο.
  • Ανταλλάξτε μηνύματα με τους φίλους σας απαντώντας τους με κείμενο, φωτογραφίες ή βίντεο.
  • Σύρετε τις φωτογραφίες και εξαφανίστε τις.
  • Οργανώστε τις 20 αγαπημένες επαφές σας με όποια σειρά σάς βολεύει. Γραφτείτε με τον αριθμό τηλεφώνου σας, δε χρειάζεται διεύθυνση email.
ΜέγεθοςΈκδοσηΛειτουργικό
2.2 ΜΒ 1.0.5Αndroid 4.0+




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top