Έρχεται το Skype for Web, συνομιλίες χωρίς εγκατάσταση

0
Ακολουθώντας την ίδια στρατηγική η Microsoft που θέλει κάθε μέρα και από ένα τουλάχιστον πρωτοσέλιδο, ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του Skype από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή χωρίς εγκατάσταση από το Web (Skype for Web).


Είναι ένα αναμφίβολα χρήσιμο χαρακτηριστικό για αυτούς που επιθυμούν να συνομιλήσουν με κάποιον από τις επαφές τους από κοινόχρηστους υπολογιστές χωρίς δικαιώματα διαχειριστή.

Προς το παρόν το Skype for Web είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης beta, και είναι διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες των δύο προαναφερθέντων χωρών.

«Το Skype for Web είναι ένα σημαντικό βήμα για το Skype, καθώς προχωρούμε προς την εφαρμογή της τεχνολογίας που θα κάνει την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο (RTC) στο διαδίκτυο πραγματικότητα. Το κάνουμε επειδή οι εκατοντάδες εκατομμύρια επισκέπτες της ιστοσελίδας Skype.com κάθε μήνα μάς ενημέρωσαν ότι επιθυμούν την εμπειρία Skype στην ιστοσελίδα μας.» αναφέρει η Microsoft.

Η νέα υπηρεσία Skype θα χρησιμοποιεί το ένα νέο UI στο αναθεωρήθηκε για το Outlook.com, και η πρώτη beta έρχεται με ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας που περιέχει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του της εφαρμογής που όλοι γνωρίζουμε.

Μόλις συνδεθείτε με το λογαριασμό σας θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις επαφές και τις συνομιλίες σας, δεν έχει σημασία αν προηγουμένως χρησιμοποιούσατε το Skype από smartphone, tablet ή PC.

Υπάρχουν δύο διαφορετικές λίστες για τις επαφές και τις πρόσφατες συνομιλίες, καθώς και μια άποψη χρονοδιάγραμμα για να ξεκινήσει γρήγορα μια νέα συζήτηση και να προβάλετε προηγούμενες μηνύματα με ευκολία.

Όπως προαναφέραμε η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη ακόμα στην Ελλάδα. Έτσι να προσπαθήσετε να συνδεθείτε στο web.skype.com θα δείτε το παρακάτω μήνυμα.


                              skype web Skype for Web 


Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top