LG G Pad II 8.0: Επίσημα η ανανεωμένη έκδοση

0
Η LG ανακοίνωσε την βελτιωμένη έκδοση του LG G Pad II 8.0 στην Ν.Κορέα και έρχεται με οθόνη 8 ιντσών IPS, 1280×800 pixels και επικάλυψη Gorilla Glass 3. Έχει επεξεργαστή Snapdragon 400 με τετραπύρηνη 1.2GHz Cortex-A7 CPU, Adreno 305 GPU, ενώ η RAM έχει ανέβει στο 1.5GB, όπως και η χωρητικότητα που διπλασιάστηκε στα 32GB και δέχεται κάρτες microSD για επέκταση έως 128GB.

Το LG G Pad II 8.0 έρχεται με υποστήριξη GSM/3G/LTE και συνοδεύεται από capacitive stylus. Η κάμερα του νέου tablet είναι στα 5 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 2 Megapixel, έχει μπαταρία 4200mAh και τρέχει Android Lollipop.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο LG G Pad II 8.0 να ξεχωρίζει είναι η full-sized USB 2.0 θύρα που υποστηρίζει εξωτερικό πληκτρολόγιο, ποντίκι και flash drives. Η LG υπόσχεται full Microsoft Office σουίτα, Quick Memo app, Knock Code και Qpair, μεταξύ άλλων.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει στην Κορέα, δεν ανακοινώθηκε κάτι για την παγκόσμια αγορά, αλλά αφού ήρθε ο προκάτοχός του, περιμένουμε να κυκλοφορήσει και αυτό.

lg g pad 2

lg g pad 2 

lg g pad 2




Πηγή

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top