Samsung Galaxy Mega On: Με Snapdragon 412 και οθόνη 5.5 ιντσών;

0
Εδώ και μέρες βλέπουμε κινητικότητα από τη Samsung μιας και φαίνεται πως ετοιμάζει νέα σειρά με τα Galaxy O5 και O7 και σήμερα είδαμε το πως θα είναι το Mega On, το οποίο πέρασε από το κέντρο πιστοποίησης ΤΕΝΑΑ και πιθανόν πρόκειται για το Galaxy O7.
Η συσκευή εμφανίστηκε στη λίστα της ΤΕΝΑΑ, το κέντρο πιστοποιήσεων για συσκευές τηλεπικοινωνιών στην Κίνα, και πρόκειται για μια αρκετά καλαίσθητη, εμφανισιακά, συσκευή η οποία διαθέτει μέγεθος οθόνης στις 5.5 ίντσες ανάλυσης HD 1280×720 pixels. Στην καρδιά της φαίνεται πως θα βρίσκεται ο τετραπύρηνος Snapdragon 412 χρονισμένος στα 1.2GHz, η μνήμη RAM θα φτάνει το 1GB ενώ θα διαθέτει 8GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD.
Αναφορικά με τις κάμερες τις συσκευής, η κύρια κάμερα θα είναι στα 13 megapixel ενώ η επρόσθια θα φτάνει τα 8 megapixel. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 15.18×7.75×0.82 εκ. και ζυγίζει 172 γρ., ενώ είναι εφοδιασμένη με λειτουργικό σύστημα Android 5.1.1 Lollipop με το γνωστό TouchWiz περιβάλλον της Samsung.
Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά από τη Samsung για να καταλήξουμε στο αν όντως πρόκειται για τη νέα mid-range πρόταση του Κορεατικού κολοσσού.


Samsung Galaxy Mega On





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top