Vector smartwatches: Μονόχρωμη οθόνη και μπαταρία 30 ημερών

0
Η αγορά των smartwatches βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο με χαμηλές πωλήσεις και τους κατασκευαστές να ψάχνουν ακόμη έναν τρόπο να πείσουν τους καταναλωτές. Τα περισσότερα αυτά στρέφονται προς το fitness, συνδέονται με το κινητό για να προβάλουν τις ειδοποιήσεις ενώ μπορούν να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις. Ωστόσο η μπαταρία στα περισσότερα είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Η Vector λανσάρει μια νέα σειρά από 12 smartwatches τα οποία διαφοροποιούνται σε αρκετά σημεία από τα υπόλοιπα. Έρχονται σε design που θυμίζει κλασικό ρολόι, στρογγυλό 44mm και ορθογώνιο με ύψος 40.5mm, έχουν μεταλλικό και δερμάτινο λουράκι ενώ η οθόνη είναι ασπρόμαυρη, που μένει πάντα ανοιχτή, αντί για χρωματιστή που έχουν τα περισσότερα.
Συνδέεται μέσω Bluetooth σε smartphones που τρέχουν iOS 8, Android 4.4 ή WP 8.1 για να προβάλλει ειδοποιήσεις του κινητού. Ωστόσο, τα smartwatches της Vector δεν έχουν αισθητήρα καρδιακών παλμών, βηματόμετρο, GPS ή οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό που σχετίζεται με το fitness.
Ουσιαστικά η λειτουργία του είναι να δείχνει την ώρα και να προβάλει τις ειδοποιήσεις του κινητού. Η ειδοποιός διαφορά του από τα υπόλοιπα smartwatches είναι ότι έχει μπαταρία που διαρκεί 30 ημέρες με μια μόνο φόρτιση.
Διατίθεται από το επίσημο website της εταιρείας σε σε ασημί, μαύρο, χρυσό και ροζ χρυσό με τιμή που ξεκινά από 333 δολάρια.
vector smartwatches
vector-smartwatches-09-570
vector smartwatches
vector smartwatches
vector smartwatches
vector smartwatches
vector smartwatches
vector smartwatches
vector smartwatches






Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top