O @OnLeaks διέρρευσε κάποιες φωτογραφίες από dummy του μη ανακοινωμένου HTC One A9

0
O @OnLeaks διέρρευσε κάποιες φωτογραφίες από dummy του μη ανακοινωμένου HTC One A9, κινητό το οποίο μας έχει μπερδέψει αρκετά. Η CEO Cher Wang είχε μιλήσει για hero συσκευή που θα έρθει το φθινόπωρο, και είχε θεωρηθεί ότι θα δούμε ανασχεδιασμένη ναυαρχίδα με high-end χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια είδαμε να διαρρέει με την κωδική ονομασία Aero, και δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6797, αλλά ο @evleaks τελικά μας είπε ότι θα είναι mid-range και όχι η ναυαρχίδα που περιμέναμε.
Οι πληροφορίες λένε ότι το HTC One A9 θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών 1080×1920 pixels, 441ppi, οκταπύρυνο επεξεργαστή Snapdragon 617, Adreno 405 GPU, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB, επεκτάσιμη. Η κάμερα είναι 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, η μπροστά κάμερα στα 4MP Ultrapixel, ενσωματώνει μπαταρία 2150mAh, έχει πάχος 7 χλστ. και προ-εγκατεστημένο Android 6.0.
Στις 20 Οκτωβρίου η HTC έχει προγραμματισμένο press event και είναι πολύ πιθανό να δούμε επιτέλους την hero συσκευή, η οποία ελπίζει να έρθει να σώσει τα οικονομικά της.
HTC One A9
HTC One A9
HTC One A9
HTC One A9


Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top