Xbox One: Διέρρευσαν οι πρώτοι 100 συμβατοί τίτλοι του Xbox 360

0
Η λίστα με τους πρώτους εκατό τίτλους του Xbox 360 που θα μπορούν οι gamers πλέον να παίζουν και στο Xbox One βγήκαν στην επιφάνεια και τα πανηγύρια των κατόχων της κονσόλας της Microsoft έχουν ήδη αρχίσει αφού συμπεριλήφθηκαν τίτλοι που έγραψαν ιστορία.

Κατά τη διάρκεια της E3 2015 στις 16-18 Ιουνίου στο Λος Άντζελες είχαμε τη Microsoft να ανακοινώνει ότι θα δώσει τη δυνατότητα οι κάτοχοι του Xbox One να παίξουν τους τίτλους του Xbox 360 μετά από αναβάθμιση που θα γινόταν. Με την κίνηση αυτή φαίνεται ότι η Microsoft ενδιαφέρεται για όσους δεν έχουν την προηγούμενη κονσόλα της και θα ήθελαν να παίξουν κάποια από τα ομολογουμένως πολύ καλά video games που είχαν κυκλοφορήσει τότε, στο Xbox One. Κάτι το οποίο η Sony δεν το έχει κάνει για τους κατόχους του PS4, τη δυνατότητα να παίξουν τίτλους του PS3 στο PS4, οι οποίοι δε θα νιώθουν και πολύ χαρούμενοι με αυτήν την κίνηση της Sony.

Η συμβατότητα των παλαιότερων τίτλων με το Xbox One ήταν το χαρακτηριστικό που επιθυμούσε η πλειοψηφία των κατόχων του Xbox One και η Microsoft θα κάνει την επιθυμία τους πραγματικότητα στις 12 Νοεμβρίου με δωρεάν αναβάθμιση που θα γίνει διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους της κονσόλας. Μέσα στη λίστα δε θα μπορούσαν να λείψουν τίτλοι όπως η σειρά του Gears Of War, Assassin’s Creed, Banjo-Kazooie, Fable, Splinter Cell, BioShock και άλλα.



Πηγή


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top