ZUK Z2: Renders δείχνουν περιστρεφόμενη κάμερα

0
H ΖUK είναι ένα brand που από πίσω έχει την υποστήριξη της Lenovo και έχει κυκλοφορήσει ήδη το ZUK Z1, ένα smartphone με προσεγμένο design, μεσαία χαρακτηριστικά και αρκετά καλή τιμή. Η εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζει τον διάδοχό του, το ZUK Z2, που θα ανακοινωθεί το 2016 και θα διαφέρει αρκετά από τον προκάτοχό του.

Αν τα renders που διέρρευσαν είναι τα πραγματικά, το ZUK Z2 θα έρθει με περιστρεφόμενη κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό έχει μόνο μια κάμερα και περιστρέφεται ανάλογα με την πλευρά που θέλεις να τραβήξεις την φωτογραφία. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα έχει τον παρόμοιο μηχανισμό όπως για παράδειγμα το OPPO N3, που έχει επίσης περιστρεφόμενη κάμερα, αλλά όλο το πάνω κομμάτι του κινητού περιστρέφεται.

Δυστυχώς για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν διέρρευσαν πληροφορίες εκτός του ότι μπορεί να δούμε επεξεργαστή Snapdragon 820. Επίσης από τα renders βλέπουμε ότι μάλλον θα χρησιμοποιηθεί μέταλλο για την κατασκευή του. Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.







Πηγή
Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top