HTC One M10: Render δείχνει κάτι μεταξύ HTC One A9 και M9

0
Το HTC One M10 φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα στις 11 Απριλίου σε ξεχωριστό event από εκείνο των Samsung και LG στην MWC 2016. Η HTC επέλεξε διαφορετική ημερομηνία για να μπορέσει να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της.


Πρόσφατα διέρρευσε live εικόνα που μας έδωσε μια πρώτη γεύση από την μη ανακοινωμένη ναυαρχίδα, ενώ νέο render απεικονίζει το HTC One M10 και από τις δυο πλευρές.


Βλέπουμε ότι είναι κάτι μεταξύ του προκατόχου HTC One M9 και του HTC One A9. Η κάμερα είναι τοποθετημένη κάτω από την γραμμή για την κεραία, όπως και στα προηγούμενα μοντέλα της σειράς
Μ, αλλά έχει στρογγυλό σχήμα. Κάτω από το flash υπάρχει το laser focus ενώ και η μεγάλη κάμερα στην μπροστά πλευρά μοιάζει εξίσου εντυπωσιακή.


Επίσης θα έχει καλύτερη αναλογία οθόνης- συσκευής, έχει φύγει η μπάρα με το logo αλλά και τα stereo speakers, κάτι που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους.


Το HTC One M10, αναμένεται να ενσωματώνει οθόνη 5.1 ή 5.2 ιντσών QHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 για Ευρώπη/ΗΠΑ και MediaTek για την Ασία. Θα έχει μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel UltraPixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και Android 6.0.1 Marshmallow με HTC Sense 8.

Render βασισμένο σε πληροφορίες εκ των έσω


htc-one-m10-render-570


HTC One A9


htc one a9 official

HTC One M9


htc-one-m9-570





Πηγή






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top