HTC Vive: Έτοιμη η τελική έκδοση

0
Η HTC στο πλαίσιο της περσινής MWC (2015) μας παρουσίασε το headset εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας. Σήμερα έρχονται στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες για την συσκευή.

Η HTC αποκάλυψε ότι το Vive σύστημα εικονικής πραγματικότητας του θα κοστίσει $ 799 και θα περιλαμβάνει ακουστικά, αισθητήρες, ελεγκτές, και δύο παιχνίδια. Θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από της 29 Φεβρουαρίου, με τις αποστολές να ξεκινούν 1η Απριλίου.

Η τιμή αρκετά τσιμπημένη αν αναλογιστούμε ότι το κόστος της υπερβαίνει κατά $ 200 από το Oculus Rift, αλλά εξακολουθεί να είναι ελάχιστα φθηνότερο από ό, τι περιμέναμε. Αναλογιστείτε ότι πρόκειται για ένα high-end VR.

Η HTC έχει επίσης αποκάλυψε πως θα είναι η τελική έκδοση που θα παραλάβουν οι χρήστες. Δεν έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με την συσκευή που παρουσιάστηκε στο CES, αλλά η HTC επέλεξε να δώσει μεγαλύτερη άνεση αλλάζοντας τον ιμάντα λίγο για μεγαλύτερη άνεση.


Vive final strap-650-80


Ωστόσο, η μεγαλύτερη είδηση ​​είναι κάτι που δεν μπορείτε να δείτε. Η HTC εισήγαγε ένα νέο χαρακτηριστικό στο Vive που ονομάζεται Vive Phone Services, το οποίο επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις (μέσω ενός ενσωματωμένο μικρόφωνο), να στείλετε μηνύματα και να ελέγξετε τις ενημερώσεις ημερολογίου μέσω του ακουστικού.

Είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η HTC και η Valve προσπαθεί να αντιμετωπίσει ορισμένα πρακτικά θέματα της VR τεχνολογίας, καθιστώντας σας συνδεμένο με τον “πραγματικό κόσμο”. Το ακουστικό Vive χρησιμοποιεί επίσης την μπροστινή κάμερα, ώστε να αναγνωρίσει υπαρκτά εμπόδια και να σας προειδοποιήσει.




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top